top of page
Søk
  • Gisle Stølen

Bli med på Høstturneringen 24. september!

Velkommen til en uhøytidlig turnering !


Høstturneringen er en Texas Scrambleturnering for lag med 3 eller 4 spillere. Man kan melde seg på som lag eller individuelt. Vi setter sammen lag for de som melder seg på individuelt. Det er maksimalt 11 lag (44 spillere).


Scramble turnering er gøy og kanskje den meste sosiale spilleformen da hele flighten er et lag, med én felles score. Da får en 4 forsøk på hvert slag (Se forklaring på scramble nederst), og det kan gi noen heftige scorekort med så mange sjanser! :-D

For å legge inn litt behov for å spille strategisk må hver spiller på laget bidra med 4 tellende utslag - såkalt Texas scramble (5 utslag hver for 3-manns lag). Laget holder selv telling på dette.


Turneringen spilles søndag 24. september fra kl.11.00, og går over 18 hull. Startkontingent er kr 250.- for medlemmer i Klæbu og kr 450.- for gjestespillere (derav 200 kr greenfee). Kontingent inkluderer fri bruk av rangeballer og enkel bevertning. Alle er selvsagt hjertelig velkomne og vi oppfordrer alle ferske spillere å ta sjansen.


Lag med 4 spillere får 10% av samlet SH, lag med 3 får 15%.


Startkontigent betales i sekskanthuset på turneringsdagen med Vipps.


Hvordan fungerer Scramble:

Alle spillerne på laget spiller ut fra tee. Deretter velger man den ballen man mener ligger best til og markerer ballens posisjon. De øvrige spillerne henter sin ball og plasserer ballen innenfor en køllelengde - og ikke nærmere flagget - fra der den beste ballen lå og spiller sin ball videre. Dette gjentar seg til man har hullet ut.


Vi ses på banen!


Turneringskomiteen


70 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page