top of page
Søk
  • Hans Chr Bolstad

Høstturnering 2022

Oppdatert: 9. sep. 2022

Høstturneringen er en Texas Scramble-turnering for lag på 3 eller 4 spillere. Man kan melde seg på som lag eller individuelt. Vi setter sammen lag for de som melder seg på individuelt. Det er maksimalt 11 lag (44 spillere).


Turneringen spilles søndag 18. september fra kl.11.00, og går over 18 hull. Startkontingent kr 250.- for medlemmer i Klæbu og kr 450.- for gjestespillere (derav 200 kr greenfee). Kontingent inkluderer fri bruk av rangeballer og enkel bevertning. Alle er selvsagt hjertelig velkomne og vi oppfordrer alle ferske spillere å ta sjansen.


Scramble turnering er gøy og kanskje den meste sosiale spilleformen da hele flighten er et lag. For å legge inn litt behov for å spille strategisk må hver spiller på laget bidra med 4 tellende utslag - såkalt texas scramble. (5 hver for 3 manns lag). Laget holder selv telling på dette.

Lag med 4 spillere får 10% av samlet SH, lag med 3 får 15%.

Startkontigent betales i sekskanthuset på turneringsdagen med Vipps. Velkommen til en uhøytidlig turnering! :-)


Hvordan fungerer Scramble: Alle spillerne på laget spiller ut fra tee. Deretter velger man den ballen man mener ligger best til og markerer ballens posisjon. De øvrige spillerne henter sin ball og plasserer ballen innenfor en køllelengde - og ikke nærmere flagget - fra der den beste ballen lå og spiller sin ball videre. Dette gjentar seg til man har hullet ut.Påmelding som vanlig via golfbox. Usikker på hvordan du går frem for å melde deg på? Kontakt turneringsledelsen eller noen på sekskanthuset og vi hjelper deg.


Hilsen turneringskomiteen38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page