top of page
Søk
  • Hans Chr Bolstad

Nybegynnerturnering søndag 30 juni

Nybegynnerturneringen er en Texas Scramble lagturnering 4 spillere på laget. Det vil gå en erfaren spiller sammen med hvert lag. Man kan melde seg på som lag (max 3) eller individuelt. Vi setter sammen lag for de som melder seg på individuelt.


Turneringen spilles søndag 30. juni kl.11.00, og går over 9 hull. Turneringen er gratis for medlemmer i Klæbu og kr 150.- for gjestespillere. Kontingent inkluderer fri bruk av rangeballer og lett bevertning etter turneringen. Alle er selvsagt hjertelig velkomne, og vi oppfordrer alle ferske spillere til å ta sjansen. Scramble turnering er gøy og kanskje den meste sosiale spilleformen da hele flight’en er et lag.


Startkontingent betales i sekskanthuset på turneringsdagen med Vipps. Velkommen til en uhøytidelig turnering!


Hvordan fungerer Scramble: Alle spillerne på laget spiller ut fra tee. Deretter velger man den ballen man mener ligger best til og markerer ballens posisjon. De øvrige spillerne henter sin ball og plasserer ballen innenfor en køllelengde - og ikke nærmere flagget - fra der den beste ballen lå og spiller sin ball videre. Dette gjentar seg til man har hullet ut.


PÅMELDING I GOLFBOX


Turneringskomiteen
32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page