top of page
Søk
  • Hans Chr Bolstad

Åpningsturneringen nærmer seg!

Oppdatert: 3. mai

Åpningsturneringen er en Texas Scramble parturnering, spilles søndag 5. mai kl.11:00

og går over 18 hull. Startkontingent er kr 250,- for medlemmer i Klæbu og kr 400,- for gjestespillere (derav kr 150,- i greenfee).


Man melder seg på i Golfbox: Det er anledning til å melde seg på enkeltvis og vi vil sette opp par så langt vi får til*. All betaling på Vipps i sekskanthuset på turneringsdagen.


Kontingent inkluderer fri bruk av rangeballer og lett matservering etter runden. Drikke kan kjøpes i automat. 


Turneringsformen er Texas Scramble for par (2 spillere). Hva betyr dette?

Scramble: Begge spillere i paret spiller ut fra tee. Deretter velger paret den ballen man mener ligger best til og markerer dennes posisjon med en pegg el. ​Den andre spilleren henter sin ball. Den første spilleren spiller sin ball og deretter legger spiller nr 2 ned sin ball innenfor en køllelengdes avstand fra den første ballen og spiller videre. Dette gjentar seg til man har hullet ut. Begge putter fra samme sted på green. På green gjøres ingen plassering. Dersom en ball blir liggende i overgang mellom kunstgressgreen og fringe kan ballen dog valgfritt plasseres et køllehode inn på greenen.

​Texas: Begge spillere må hver ha minimum 6 gjeldende utslag. Dette holder paret og flighten rede på.  

​Informasjon gis ca 15 minutter før start. Shotgun start og en person fører elektronisk scorekort og en fører som backup vanlig scorekort.

Velkommen til en uhøytidelig turnering! :-)

Turneringsleder


*) Frist for enkeltpåmeldinger settes til 02.05.2024
32 visninger0 kommentarer

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page