Søk
  • Klæbu Golfklubb

Vi følger Vetle Sæther

10.05.2022 Vetle Sæther ble nr 6 på Srixon Tour i Kristansand (Bjaavann) sist helg. Han lå en periode i starten av sisterunden på delt førsteplass, sammen med mange andre, men litt for dårlig spill fra hull 8 gjorde til at han ramlet ut av tetstriden. Uansett, en viktig lærdom å ta med seg - at han igjen kjemper i toppen – får en bra plassering uten å få uttelling for spillet, i følge Vetle selv. Når han får dagen da mer stemmer så kan dette bli en riktig god score. Vetle er nå nr 9 på Order of Merit på Srixon Tour og nr 8 på Order of Merit på Garmin Norgescup.

 

04.05.2022 Klæbu GK's Vetle Sæther har nå gjennomført den første turneringen for året på Garmin Norgescup i Bergen med et meget sterkt resultat. Målsetningen om å bli topp-10 klarte han fint med en 8’de plass. Han lå i toppen (3-11) gjennom hele turneringen. Helgen tidligere fikk han en 17’de plass på årets første Srixon Tour i Stavanger.

Det blir rapportert at spillet har vært stabilt fra tee-til-green, men Vetle synes han mister for mange slag til de beste på green så det blir arbeidsoppgaven videre.


Etter ankomst hjem fra Bergen fikk han en natt hjemme før turen gikk videre til Halmstad & Gøteborg på treningssamling, der han igjen tar turen til Kristiansand til helgen for en ny runde på Srixon Tour som siste års junior.

Neste runde av Garmin Norgescup går i Larvik neste helg, der Vetle er direktekvalifisert. Sesongmålsetningen om å spille NM i Matchplay lever i beste velgående - lykke til Vetle!

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle