top of page
Søk
  • Hans Chr Bolstad

Turnering 9 juni - Mini Ryder Cup

Hei søndag 9 juni arrangerer vi parturnering med en mix av to spilleformer etter inspirasjon fra selveste Ryder Cup. Det spilles som vanlig 18 hull, men det er en vri med 2 ulike spilleformer. Først 9 hull med fourball og deretter 9 hull med Texas scramble. Men ingen foursome denne gangen!


I fourball runden spiller hver spiller i paret på sin egen ball og spilleren med færrest slag i paret blir tellende score på et gitt hull. I Texas scramble kan paret velge beste ball og plassere den andre ballen innenfor en køllelengde og spille fra samme sted og første til å hulle ut gir scoren til paret.


Turneringen er en parkonkurranse - du kan også melde deg på som enkeltspiller og vi vil forsøke å sette sammen par.  Frist for dette settes til 5 juni så vi kan søke medspiller, etter dette vil det kun være mulig å melde på par. Påmelding i Golfbox.


250,- pr deltaker dekker deltaker avgift (150,- redusert greenfee for gjestespillere), rangeballer og enkel servering. Vi kommer tilbake til mer info om matservering til påmeldte når turneringen nærmer seg.


Turneringssponsor er Nidaros Sparebank. Hjertelig velkommen til turnering!25 visninger0 kommentarer

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page