top of page

Bane, scorekort, slope

Banestatus 
Banen og range er nå åpent. Velkommen! Les informasjon ved sekskanthuset om merking av nyetablerte områder.  Det er gjort flere forbedringer på banen og særskilt på hull 9. Skråningen bak furua i spilleretning fra gul tee er planert ut. Noe som betyr at ballen er spillbar, selv om utslaget ikke er i forventet lengde. Det blir derfor spill kun fra rød tee i en periode fra åpning og til gresset har grodd.  Områder merket med blå staker (grunn under reparasjon) med hvit topp markerer at det er spilleforbud fra området og fritak SKAL tas. Dette gjelder rundt hull 1 og høyre side hull 5 og venstre side hull 6 ( ikke i fairway med i røff ).

Historikk

Banen har gjennomgått flere endringer, oppgraderinger og utvidelser siden starten i 2001. I dag består banen av 9 hull, derav 2 par 5, 4 par 4 og 3 par 3 hull. Klubben er dugnadsdrevet og uten faste ansatte, men har dyktige medlemmer og flinke ungdommer som blant annet utfører klipping gjennom hele sesongen.

Driving range og ballautomat rett ved sekskanthuset der man registrerer seg før runden.  2 stk trenings/puttinggreen samt treningsbunker.  I 2014 ble det lagt ned over 5000 dugnadstimer i å legge nye teesteder og greener i kunstgress som gjør at vi fortsatt kan tilby den rimeligste golfopplevelsen i Trondheims-regionen.

Banen: Tekst

Scorekort

Klæbu Golfklubb har 9 hull og par 70. Det er 2 hull med par 5;  4 hull med par 4 og 3 hull med par 3.

Slopetabeller

Slopetabeller for Klæbu Golfklubb og viser omregning til spillehandicap på Klæbu Golfbane ved spill fra rød og gul tee henholdsvis for Damer og Herrer.

Lokale regler

Lokale regler for vanlig spill om ikke særskilte regler er gitt for en turnering. Reglene er gyldig fra 2020.

Banen: Liste

HULLOVERSIKT

Her er flyover av banen, slik den var i 2019 (før nye hull 6 og 7).

Banen: Tekst

Banerekorder

Banerekorder kan kun settes under turneringer.

Banens par: 70 slag

Herrer:

Vetle Sæther, Klæbu GK

67 slag

22.05.2021  Klubbmesterskapet

Damer:

Ingerid Kristine Amundsen Olsvik

95 slag

22.05.2021 Klubbmesterskapet

Banen: About
Banen: Pro Gallery
bottom of page