top of page
Søk
  • Hans Chr Bolstad

Barfrost turnering / Texas Scramble søndag 2 oktober.

Hei, alle. Det nærmer seg oktober og Barfrost turnering! Dette er en lagturnering med 3 eller 4 spillere på laget og spilleform er Texas Scramble. Man kan melde seg på som lag eller individuelt. Vi setter sammen lag for de som melder seg på individuelt. Det er maksimalt 11 lag (44 spillere).


Turneringen spilles søndag 2. oktober kl.11.00, og går over 18 hull. Startkontingent kr 250.- for medlemmer i Klæbu og kr 450.- for gjestespillere (derav 200 kr greenfee). Kontingent inkluderer fri bruk av rangeballer og bevertning. Alle er hjertelig velkomne, og vi oppfordrer alle ferske spillere å ta sjansen. Scramble turnering er gøy og kanskje den meste sosiale spilleformen da hele flighten er et lag og du har glede av andres gode slag. For å legge inn litt behov for å spille litt strategisk må hver spiller på laget bidra med 4 tellende utslag - derav begrepet Texas. (5 hver for 3 manns lag). Laget holder selv telling på dette.


Lag med 4 spillere får 10% av samlet spillehandicap (SH), lag med 3 får 15%.


Startkontigent og eventuell greenfee for gjestespillere betales i sekskanthuset på turneringsdagen med Vipps. Velkommen til en uhøytidelig turnering !


Hvordan fungerer Scramble: Alle spillerne på laget spiller ut fra tee. Deretter velger man den ballen man mener ligger best til og markerer ballens posisjon. De øvrige spillerne henter sin ball og plasserer ballen innenfor en køllelengde - og ikke nærmere flagget - fra der den beste ballen lå og spiller sin ball videre. Den som slo valgt ball slår altså ikke neste slag. Dette gjentar seg til man har hullet ut og scoren er lagets score.


Velkommen!

hilsen

​Turneringskomiteen


34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page