top of page
Søk
  • Forfatterens bildeKlæbu Golfklubb

Vi følger Vetle Sæther

22.05.2022

Vetle var fornøyd med en 23’de plass på Garmin Norgescup i Larvik sist helg med +11 totalt over alle runder. Vetle forventer å kjempe i toppen, men med en helg der han slet med rytmen i svingen så ble slagene fra de mest brilliante til alt for dårlig. Med 3 out-of-bounds ble det en trippel og 2 doble som resultat på disse 3 hull og dermed vanskelig å kjempe i toppen. Gledelig derimot at Vetle fikk flest eagles av samtlige i turneringen. Med en 14’de plass på order of merit er han nå godt plassert for å spille alle årets individuelle mesterskap sammen med de beste golferne i landet, uten å gå gjennom onsdagskvalifiseringer. 

10.05.2022 Vetle Sæther ble nr 6 på Srixon Tour i Kristansand (Bjaavann) sist helg. Han lå en periode i starten av sisterunden på delt førsteplass, sammen med mange andre, men litt for dårlig spill fra hull 8 gjorde til at han ramlet ut av tetstriden. Uansett, en viktig lærdom å ta med seg - at han igjen kjemper i toppen – får en bra plassering uten å få uttelling for spillet, i følge Vetle selv. Når han får dagen da mer stemmer så kan dette bli en riktig god score. Vetle er nå nr 9 på Order of Merit på Srixon Tour og nr 8 på Order of Merit på Garmin Norgescup.

 

04.05.2022 Klæbu GK's Vetle Sæther har nå gjennomført den første turneringen for året på Garmin Norgescup i Bergen med et meget sterkt resultat. Målsetningen om å bli topp-10 klarte han fint med en 8’de plass. Han lå i toppen (3-11) gjennom hele turneringen. Helgen tidligere fikk han en 17’de plass på årets første Srixon Tour i Stavanger.

Det blir rapportert at spillet har vært stabilt fra tee-til-green, men Vetle synes han mister for mange slag til de beste på green så det blir arbeidsoppgaven videre.


Etter ankomst hjem fra Bergen fikk han en natt hjemme før turen gikk videre til Halmstad & Gøteborg på treningssamling, der han igjen tar turen til Kristiansand til helgen for en ny runde på Srixon Tour som siste års junior.

Neste runde av Garmin Norgescup går i Larvik neste helg, der Vetle er direktekvalifisert. Sesongmålsetningen om å spille NM i Matchplay lever i beste velgående - lykke til Vetle!

137 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Hole in 1!

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page