top of page
Søk
  • Forfatterens bildeStåle Sæther

Srixon Tour

Oppdatert: 29. aug. 2022

Oppdatering 29.08.2022

Vetle ble til slutt nr 4 i helga på Srixon Tour Byneset.

Vetle startet første runde på hull 10 og fikk ikke en optimal åpning med bogey på 2 av de 4 første hullene, men avsluttet med 4 birdies og resten par og lå som nr 2 på -2 etter første runde. Selv med en andrerunde på +4 der spillet ikke satt som det skulle var han kun 3 slag etter teten før finalerunden. På sisterunden falt avgjørelsen på hull 10 der han misset en parputt på en meter, samt en lei dobbelbogey på hull 12. På de siste 6 hullene ble det gode birdiesjanser på 13, 14, 16 og 17, men alle glapp og det ble par. Han endte 1 slag bak nr 2 og 3 slag bak vinneren.


Neste helg spiller han Garmin Norgescup på Kongsberg og Vetle satser på å ta med seg stabiliteten i spillet tee-green, men i tillegg å sette noen flere putter - Da kan alt skje!


--------Oppdatering 18.08.2022

Vetle ble T6 på Srixon Tour i Asker.

Vetle fikk en sjetteplass på Srixon Tour i Asker 13-14 August og var slikt sett fornøyd med plasseringen. Han viser igjen at han kan kjempe i toppen blant norges beste juniorer. Neste turnering spilles hos Byneset GK 27-28 August.

----------------


28.06.22

Vetle ble nr 11 i Junior NM Match på Oppegård.

Han gikk singelrundene på +6 og var med det rangert som nr 12, på samme score som nr 8. Sluttspillet ble delt opp i 5 puljer. Pulje 1 (plass 1-8) spilte om norgesmestertittelen, pulje 2 (m/Vetle) spilte om plassene 9-16, osv.

Vetle vant sin første match i sluttspillet med 4&2, tapte sin andre match med 1 ned etter en rundescore på -2 og vant sin siste match med 2&1. Vetle spilte best på runden han tapte, følte at han måtte ha eagle på siste hull for å gå til sudden death. På utslaget gikk han desverre i vannet, men fra dropp og med en 200m slice rundt trær slo han seg inn på green og satte en 20m putt for birdie. Motstanderen var i det «umulige» hjørnet og svarte med å senke sin 8m birdie putt for å dele hullet og dermed vant han matchen. Med 15 birdies (3+6+6) på 3 match spill runder viser dette at det går an å score lavt når spillet sitter.


NM Match for herrer på Borre ble ingen suksess for Vetle

Lite stemte under NM i match play på Borre – da alt handlet om å bli topp 16 i singelrundene – for å gå videre til sluttspillet. Med flere out-of-bounds på rappen, med quad og trippel bogeys som resultat ble det umulig å posisjonere seg på øvre del av resultatlista.


Srixon Tour Nordsjø

Vetle måtte trekke seg etter første runde av Srixon Tour på Norsjø i starten av juni på grunn av sykdom og kroppen kunne ikke gjennomføre nye 18 hull samme dag (derfor RTD på resultatlista). Selvfølgelig leit da han lå som nr 10 med +3 etter en runde på 75 slag etter 2 birdies, 2 bogeys og en snømann (8 - trippel bogey) på hull #14. Turneringen ble vunnet på -4, etter rundene 78-67-67.


Turneringene videre i sommer blir Lag NM på Bogstad i midten av juli, forhåpentligvis Nordic League på Holtsmark i slutten av juli og NM for junior og herrer i August.


Vetle har bestemt seg for å utsette college med ett år og har nå flyttet hjem til Klæbu og blir hjemme til over neste sommer.

47 visninger0 kommentarer

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page